PROGRAM DE AMELIORARE A PORUMBULUI

Ameliorarea rapidă a porumbului

Programul unic de ameliorare a porumbului dezvoltat de Stine are un scop fundamental: să creeze hibrizi de porumb performanți într-un timp mai scurt. În principala noastră locație de ameliorare din Adel, Iowa, cercetătorii încrucișează anual peste 40.000 de linii noi de porumb. Folosim facilitățile noastre din America de Sud, în cadrul procesului de ameliorare rapidă. Acest proces ne permite să obținem patru generații de semințe pe an, ceea ce înseamnă că în mâinile dumneavoastră ajung mai rapid linii mai noi și mai bune.

AMELIORARE MODERNĂ, PRODUCȚIE ÎMBUNĂTĂȚITĂ

La Stine, ne mândrim cu statutul nostru de a fi una dintre cele mai respectate companii producătoare de semințe de porumb și de soia. Programele noastre de ameliorare sunt renumite pentru excelență, iar noi garantăm cu încredere fiecare sac de semințe, întrucât știm câtă cercetare, cât timp și câtă energie s-au investit în producerea sa.

Contact Us

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus voluptatem accusantium doloremque laudantium totam reaperiam eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

Type what you are searching for: