Însușirile agronomice excelente nu însemnă nimic în lipsa materialului ereditar de producție mare, iar Stine este lider în domeniul geneticii. Avem cele mai mari programe brevetate de selecție și ameliorare a semințelor de soia și de porumb din Statele Unite, ceea ce înseamnă că cercetăm experimental și evaluăm mai multe linii diferite genetic decât orice altă companie de semințe. Practic, activitatea noastră are la bază faptul că ameliorarea este un joc al numerelor: cu cât examinezi mai mult material, cu atât ai mai multe șanse să identifici semințele cele mai bune.

Unele companii dau prioritate selecției asistate de markeri moleculari și susțin că această tehnică contribuie la concentrarea eforturilor și permite analiza unui număr mai mic de combinații. Suntem de acord că markerii sunt de ajutor când analizăm secvențe generice cunoscute pentru a încerca previzionarea unor hibrizi de porumb și varietăți de soia. La Stine, însă, dezvăluim necunoscutul. Noutatea absolută. Combinații genetice cu adevărat superioare, care apar în lume pentru prima dată.

Cu un asemenea accent absolut acordat geneticii, nu este surprinzător că o mare parte din semințele de soia plantate în Statele Unite sunt dezvoltate de Stine. Mulțumită cercetătorilor noștri experimentați punem pe piață mai repede și mai eficient hibrizi noi, care asigură producții mai mari, în timp ce obținem consecvent rezultate mai bune decât concurenții în testele de productivitate.
Contact Us

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus voluptatem accusantium doloremque laudantium totam reaperiam eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

Type what you are searching for: